Kjekkas Idrettsforening - Grasrotandelen

Team Kjekkas har nå tatt steget videre og blitt registrert som klubben "Kjekkas Idrettsforening" i Norges Idrettsforbund.

Grunnet regler hos Idrettsforbundet kunne vi ikke bruke navnet vårt under registreringen, men vi vil fortsatt stille opp på så mye som mulig som Team Kjekkas!

Med det å være en egen idrettsklubb følger det også kostnader, og derfor ønsker vi å be deg som følger med klubben vår om å støtte oss ved at du registrerer Kjekkas Idrettsforening på ditt Norsk Tipping spillekort. Dette koster ingen ting for deg som spiller, men vil gi oss 5% av innsatsen. Du kan registrere Kjekkas Idrettsforening på ditt spillekort på følgende måter:

1. Hos kommisjonær. Last ned og ta med vedlagt dokument sammen med ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Eventuelt så holder et at du tar med spillekortet og oppgir at du ønsker at grasrotandelen din går til Kjekkas Idrettsforening.
2. SMS: Send "Grasrotandelen 894587962" til 2020 (denne tjenesten er gratis).
3. Internett: gå inn på grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no. For å benytte denne metoden er du avhengig av å ha et spillekort og en kortleser fra Norsk Tipping.

Dette er starten på noe stort!

På forhånd takk

Team Kjekkas - Kjekkas Idrettsforening

Last ned her

Våre sponsorer